Pogosta vprašanja

Pilates je varna oblika telesne vadbe, kjer krepimo celotno telo. Najina metoda poučevanja se je oddaljila od klasične metode pilatesa in se približala bolj k funkcionalnemu in terapevtskemu pristopu do vadbe. Želiva, da so naša telesa karseda funkcionalna in nam služijo v vsakdanjem življenju. Vedno znova pa poudarjava, da konstantno izvajanje pilatesa izjemno dobro preoblikuje naša telesa in je v tem segmentu v svetu vadb z lastno težo po najinih izkušnjah brez konkurence.

Najina filozofija gibanja je povezana z dobrim počutjem v svojem telesu. Ni potrebno biti popoln, da se dobro počutimo v svoji koži. Obstajajo dekleta s popolno postavo in popolnoma porušeno samozavestjo. Prav tako pa obstajajo tudi ženske, ki nimajo idealnih teles in se v svoji koži počutijo sproščene in samozavestne.

Najin cilj zate je, da boš imela zdravo mišično podporo, lepo postavo in da se boš dobro počutila v svoji koži! Če čutiš, da imaš podobne cilje, vabljena v najin studio!

Zavedava se, da je življenje dinamično in imamo vsak dan ogromno opravkov in velikokrat se zgodi, da zamudimo določen termin vadbe. Zakaj bi se omejevali?

Treningi v najinem spletnem studiu so tako na voljo kadarkoli in kjerkoli. Urnik vadb si tako določiš sama. Obljubiva pa, da ti pošljeva prijazen opomnik za trening, ki je razporejen na tedenskem urniku. Vsak teden te namreč čaka nov tedenski urnik pilates vadb, ki jih opravite takrat, ko ti najbolj ustreza.

Ko se odločiš za nakup dostopa spletnega studia (mesečno ali polletno naročnino), ti podariva 3 dni brezplačnega dostopa. V tem obdobju brez kakršnihkoli stroškov preizkušaš ali ti je sistem in način najinih vadb všeč. Ne želiva, da kupuješ “mačka v žaklju”, midve pa imava tako priložnost, da se ti predstaviva.

O izteku brezplačnega obdobja te obvestiva na elektronski naslov, ki si ga vnesla ob registraciji. V tem obdobju imaš čas, da prekličeš svojo naročnino, če si se odločila, da ne boš nadaljevala svoje pilates poti. Tvoja kartica ne bo bremenjena. V kolikor pa se odločiš in vztrajaš z nama, ti bo mesečna naročnina na izbran paket zaračunana.

Odgovor je preprost: TAKOJ!

Spletni treningi so ti na voljo takoj, ko se opravi transakcija. Dostopni so ti cel mesec, če si izbrala mesečno naročnino, oziroma 6 mesecev, če si izbrala polletno naročnino. 

 

Vse spremembe naročnine upravljaš v svojem uporabniškem profilu. 

Pod razdelkom NAROČNINE lahko spremeniš svojo naročnino.

Pod razdelkom PLAČILA imaš možnost preklica naročnine. 

Samo ena beseda: definitivno. Z jasnimi navodili te vodiva skozi posamezno vajo, razloživa katere mišice  se aktivirajo in krepijo. Če so kakšni pomisleki, pa nama lahko vedno pišete za dodatne podrobnosti na info@pilateske.si.

Spletna karta je vstopnica v spletni pilates studio, kjer imaš dostop do video knjižnice vseh spletnih treningov.

Vsak teden sestaviva logično zaporedje tedenskih  treningov. Če ti trening, ki je na urniku ni všeč, ga preprosto zamenjaš z enim iz video knjižnice. Hkrati te na dan treninga z  elektronskim sporočilom prijazno spodbudiva, da se flikneš na blazino in si vzameš čas zase!

Za trening pilatesa potrebuješ blazino. Najbolje takšno, ki ne drsi, debelina pa je odvisna od vsakega  posameznika. 

Pri spletnih treningih uporabljava tudi drobne pripomočke, ki jih lahko kupiš pri skoraj vsakem  dobro založenem trgovcu športne opreme in niso predragi. Uporabljamo tako elastične  trakove, lahke uteži, malo pilates žogico… 

Nakup pripomočkov ni obvezen, saj z malo domišljije lahko improviziraš z npr. plastenkami vode (lahke uteži), vzglavnik (mala žogica), hlačne nogavice (elastični trak)… Poleg tega je tvoje telo najboljši pripomoček za vadbo!

Z gotovostjo lahko trdiva, da samo z nakupom spletne karte ne boš shujšala in preoblikovala telesa!!

Za  kaj takega je treba vložiti svojo energijo, potrpljenje in vztrajnost.

Spletni pilates treningi so le  orodje, ki lahko pomagajo pri dosegu ciljev. Za izgubo telesne teže je potrebno dodati še kakšno bolj  intenzivno vadbo in spremeniti način prehranjevanja. Je pa zaželjen stranski učinek redne vadbe  pilatesa (vsaj 3x tedensko) preoblikovanje telesa, pridobitev moči in učenje “pravilnega” izvajanja vaj. Vse to je dober temelj preden se lotiš bolj intenzivnih oblik vadbe, kot je npr. tek, visokointenzivni treningi, treningi s težkimi utežni …

Najini treningi so dostopni vsem in so tako raznovrstni, da so primerni tudi za poporodno obdobje  (8 tednov po porodu, o tem, zakaj tako pozno morda v kakem daljšem zapisu) in za osebe s kroničnimi bolečinami v hrbtenici.

Spodbujajo namreč varno stabilizacijo in primerno gibanje hrbtenice v vse smeri. V primeru akutnih stanj in obdobju takoj po  porodu pa (trenutno) še nimamo programov. 

Svetujeva ti, da se v primeru resnih bolezenskih stanj, bolečin ali kakršnihkoli težav z zdravjem, pred udeležbo na pilates vadbah bodisi v živo bodisi v spletnem studiu posvetuješ z zdravnikom.

Digitalne vsebine v spletnem studiu, nasveti, ki jih deliva med vadbami ali na socialnih omrežjih, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč!

Če si se iz kakršnegakoli razloga odločila, da ne boš del naše spletne pilates skupnosti, lahko svoj uporabniški račun izbrišeš tako, da nama pošlješ na elektronski naslov z zahtevkom za ukinitev.

Zahtevek, ki mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški profil odprt, nasloviš z zadevo: UKINITEV UPORABNIŠKEGA PROFILA. Obvezno navedeš ime in priimek uporabnika in elektronski naslov uporabnika, s katerim je bil odprt uporabniški račun. O ukinitvi in izbrisu uporabniškega profila te bova obvestili preko elektronske pošte.